top of page

Lila® Exogen®

Meiltä kysytään usein, mikä on Lila® Exogen®? Lila® on puettava vastusharjoitteluasu. Se ei ole markkinoiden ensimmäinen kevytpainoasu, mutta se on kiistämättä kaikkein edistyksellisin. Vastusasu on yksilöllisesti säädettävissä, mikä tarkoittaa sitä, että voit muokata sitä niin oman kokosi, painosi kuin liikkeittesi mukaan.

lila-outift-leg
kompressio
lila-exogen-package
lila-exogen-running-outfit
lila-exogen-weights

Liiku vapaasti

Lila® Exogen® -vastusasun avulla voit harjoitella luonnollista lajikohtaista liikettä tennissyötöstä jalkapallon rangaistuspotkuun - toisin kuin perinteisillä vastusharjoitteluvälineillä. Jokainen Exogen® -asun yksityiskohta on suunniteltu ja saanut inspiraationsa ihmisen vapaasta liikkuvuudesta. 

lila-jumping.jpg
lila-microload.png

Mikrokuormituksen voima

Patentoitu Fusiform™ -mikrokuormitus on suunniteltu noudattamaan luonnollista lihasarkkitehtuuria ja joustamaan kehosi liikkeen mukana. Mikrokuormitus koostuu pienistä painopaloista, joiden paino vaihtelee 50 gramman ja 300 gramman välillä.

Exogen® sytyttää nopeuden. Laboratoriotutkimukset ja kenttätestaukset ovat osoittaneet tietyn mikrokuormituksen tehon mitattavissa olevan nopeuden parannukseen.

Oli urheilulajisi mikä tahansa, nopeus on tärkeä ominaisuus.

bottom of page